Fjalor Anglisht - Thai:

sms

Ishte ky përkthim dobishme? Shtoni në të preferuarat!
Përkufizimi i fjalës "sms":
+1 rate 1. abbreviation Short Messages Service
rate 2. airport Name: Sumter Airport; location: Sumter, South Carolina, United States; IATA Code: SMS; ICAO Code: KSMS
rate 3. Short Messages Service
rate 4. Selective Multicast Server
rate 5. Short Message System
rate 6. System Management Server
rate 7. Storage Management Subsystem
rate 8. Short Message Service (French: Service de Message Court (Téléphonie)
rate 9. Systems Management Server (French: Serveur de Gestion des Systèmes (Informatique))
rate 10. Short Message Service
rate 11. Airport Acronym Safety Management System
rate 12. Airport Acronym Simulation Modeling System
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme thai dhe përkthimet për "sms":
Anglisht Thai
Pra, kjo është se si ju thonë "sms" në thai.
 
Deri tani, 385,556 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 1.
Tags: sms, ข้อความ, Anglisht - Thai Fjalor, Anglisht, Thai, përkthim, Fjalor Online Anglisht, shërbimit të përkthimit Anglisht- Thai
 
Top 10 Fjalët e kontrolluar
1. 30,297
2. 7,890
3. 5,285
4. 5,274
5. 5,149
6. 4,818
7. 4,426
8. 4,156
9. 3,946
10. 3,812

 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga english-thai-dictionary.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
1.0444 / 0.9623 (31)
Mbrapsht në krye